Testimoni Ostematrix Untuk Sakit Pinggang

Assalamualaikum,

Sejak kebelakangan ni, selalu terdengar berita orang sakit pinggang, orang sakit kaki. Tahu tak kawan2, risiko Osteoporosis dikalangan wanita lebih kerap berlaku berbanding lelaki. Sebab tu wanita perlu menjaga tulangnya lebih sedikit berbanding lelaki.

Dianggarkan sebanyak 99% kalsium dalam badan disimpan dalam tulang. Apabila kalsium yang diambil setiap hari berkurangan daripada keperluan, maka kalsium dari tulang akan dilepaskan mengikut keperluan kalsium pada hari itu. Namun, jika pengambilan kalsium cukup setiap hari maka tulang akan menjadi kuat.

Dalam Shaklee untuk menjaga tulang sangat disarankan ambil Ostematrix setiap hari. Kenapa?

Sebab Ostematrix ialah tablet KALSIUM yang lengkap dengan VITAMIN D dan MAGNESIUM. Dengan adanya Vitamin D dan Magnesium, ia dapat membantu penyerapan kalsium yang lebih sempurna ke dalam badan. Ia juga terbukti secara klinikal serap ke dalam badan dalam masa 12 jam.

Jom kita lihat testimoni Ostematrix untuk sakit pinggang. 😊

“Saya memang suka Ostematrix sangat3! Saya consume semasa menyusu anak dulu, masa tu sakit belakang teramat sangat, sakit pinggang. Bila dapat tau kelebihan Ostematrix nie terus ambil, alhamdulillah sampai sekarang Ostematrix memang tak pernah putus stok kat rumah. Ostematrix memang WAJIB ada di rumah.☺️” -Puan Najwa

Nak tahu tentang suppliment lain, boleh WhatsApp atau Email KakIna. Kawan2 juga boleh lihat di Facebook Page kami di Kedai Vitamin Simpang Ampat Penang ataupun di Instagram kami di vitamin.sihat_bymaisihat 😃😃

sid320

Untuk Info & Order:
Norzarina Khalid
019-265 9140 (SMS/Whatsapp/Telegram)
(SID 1150656)
norzarina.khalid@gmail.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *