Testimoni Ostematrix Untuk Badan Lenguh

Assalamualaikum,

KakIna nak kongsikan testimoni salah seorang ahli team MSE yang sakit-sakit badan time travel. Apa die buat? Jom kite tengok!

 

“Suka suka Ostematrix! Saya ni memang cepat sakit-sakit badan, sengal-sengal lah especially if berjalan jauh or shopping, hehe

If tak makan Oste, sakit tu sampai ke esok lusa isk isk. Bila makan, Alhamdulillah nak bangun pagi pun senang, sakit-sakit pun takde. Pergi toilet memang lancarrrr je lah if makan. :)” – Puan Melissa

Haa siapa2 yang ada masalah sakit2 badan, sembelit, bolehlah ikhtiar dengan Ostematrix pula. Mana tau serasikan. 😊

Nak tahu tentang Ostematrix atau suppliment lain, boleh WhatsApp atau Email KakIna. Kawan2 juga boleh lihat di Facebook Page kami di Kedai Vitamin Simpang Ampat Penang ataupun di Instagram kami di vitamin.sihat_bymaisihat 😃

sid320

Untuk Info & Order:
Norzarina Khalid
019-265 9140 (SMS/Whatsapp/Telegram)
(SID 1150656)
norzarina.khalid@gmail.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *