Testimoni Krim Herbal Blend Untuk Ruam Bayi

Assalamualaikum,

Hari ini KakIna nak kongsikan beberapa Testimoni Krim Herbal Blend untuk ruam bayi. Semestinya kita sebagai ibu bapa risau bila anak terkena ruam. Kalau terkena gigitan nyamuk pun, abis nyamuk kena marah. Apalagi kalau baby yang baru lahir, comel lagi, terkena ruam susu, ruam lampin, ruam panas, mesti tak senang duduk kan.

Bukan nak over claim yang Krim Herbal Blend ni bagus ke, sangat bagus ke, tetapi semuanya feedback daripada ibu bapa yang pernah guna Krim Herbal Blend ni dekat anak-anak mereka. Jom kita lihat apa kata mereka. 🙂

Testimoni Krim Herbal Blend Untuk Ruam Bayi 1:

“Baby serasi dengan krim ni. Mula2 dulu pakai ubat farmasi, tapi tak jadi. Sekarang pakai yang ni je untuk dia. Dia mudah ruam. Sekarangkan musim panas, cepat naik gatal2, biji2, merah2. Hari tu naik teruk dekat peha sebab pampers, neena pun tiap2 kali tukar pampers sapu. Sekarang dah kurang. Mandi pun tak boleh pakai sebarangan.”

Testimoni Krim Herbal Blend Untuk Ruam Bayi 2:

Sebelum: Ruam2 merah dekat muka baby

Selepas: Ruam2 merah dah takde dekat muka 🙂

Testimoni Krim Herbal Blend Untuk Ruam Bayi 3:

“Memang bagus sangat krim ni, anak naik ruam keping2 merah, sapu kejap je dah hilang. Tak tinggal parut plak tu. Ayah dila sakit gatal2, sapu krim ni kejap je hilang gatal”

.

Alhamdulillah, semuanya dengan izin Allah. Krim Herbal Blend ni tidak mengandungi bahan kimia yang merbahaya. Jadi ia sangat2 selamat untuk kegunaan baby baru lahir. Bebas paraben, bebas steroid, tidak berminyak atau melekit, tidak memedihkan. Rasa sejuk2 dingin je bila pakai.

Kalau nak tahu, antara herba yang digunakan di dalam Krim Herbal Blend ni adalah musuh bagi serangga, nyamuk, lipas dan seangkatannya. Jadi boleh sapukan Krim Herbal Blend ni dekat anak2 sebagai lotion harian bila bermalam di tempat yang banyak nyamuk. 🙂

Ada yang masih tak kenal lagi Krim Herbal Blend ni?

Inilah Krim Herbal Blend Shaklee. Berpenutup coklat, berbadan putih. 🙂

Ready stok dekat Kedai Vitamin Tanjung Agas Muar. Boleh WhatsApp KakIna jika berminat nak mencuba/membeli Krim Herbal Blend ini.

Untuk buat belian sendiri krim ini, anda boleh beli di sini. Isi nama, alamat dan no tel anda.

Nak tahu lebih lanjut tentang Krim Herbal Blend atau suppliment lain, boleh WhatsApp atau Email KakIna. Kawan-kawan juga boleh lihat di Facebook Page kami di Kedai Vitamin Tanjung Agas Muar ataupun di Instagram kami di vitamin.sihat_bymaisihat 😃

Untuk Info & Order:
Norzarina Khalid
019-265 9140 (SMS/Whatsapp/Telegram)
(SID 1150656)
norzarina.khalid@gmail.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *