Testimoni Herbal Blend Shaklee

Asslamualaikum,

Hari ini KakIna nak kongsikan beberapa testimoni Herbal Blend Shaklee yang menjadi pilihan ibu bapa pada masa sekarang. Semua orang tahu Krim Herbal Blend ini krim yang natural, bebas daripada bahan kimia yang merbahaya, tidak mengandungi steroid ataupun paraben. Krim ni bila dipakai ia rasa sejuk, nyaman, tidak memedihkan atau menyakitkan kulit kita. Sebab tu baby yang baru lahir pun InsyaAllah boleh guna. 🙂

Jom kita tengok testimoni Herbal Blend Shaklee dari mereka yang pernah menggunakan Krim Herbal Blend ini.

“Kena gigit terus sapu herbal blend. Kalau biar lama berkudis. Lambat sikit dan akan berparut”

“Nak elakkan nyamuk tu betul juga sebab customer jaja memang akan sapu herbal blend kalau tido kat kampung”

Haa bestkan Krim Herbal Blend ni. Kalau anak2 atau diri kita sendiri pun terkena gigitan serangga, cepat2 sapukan Krim Herbal Blend ni. InsyaAllah cepat hilang rasa gatal dan yang penting tidak berkudis dan meninggalkan parut.

Kalau nak tahu, Krim Herbal Blend ni mengandungi Rosemary Leaf iaitu musuh bagi serangga seperti nyamuk, lalat, ulat dan kumbang. Sebab tu bila sapu Krim Herbal Blend ni, nyamuk lari hahaa

Testimoni Herbal Blend Shaklee seterusnya ialah dari customer yang mempunyai masalah kulit alergik.

“Sebelum ni kan kaki saya kering pastu jadi merah2 sebab alergik, nie genap seminggu alhamdulillah kulit makin okay. Yang merah2 tu pun dah makin baik. Krim tu memang terbaikkk 🙂 ”

Alhamdulillah, Krim Herbal Blend mengandungi daun Chamomilla Recutita yang dapat membantu mengurangkan rasa gatal, mengurangkan kemerahan kulit, menenangkan dan melegakan keradangan, dan ia sesuai untuk kulit sensitif ataupun alergik.

Testimoni Herbal Blend Shaklee seterusnya daripada customer yang terkena demam chicken pox.

“Alhamdulillah dah ok chicken pox semua. Memang pakai Herbal Blend tu alhamdulillah tak tinggal parut..kak ina rekomen kat kawan sebab ramai yang kena”

Chicken pox kalau tak dijaga dengan betul, parutnya boleh sampai ke tua die punya kesan peninggalan hehee bila ada yang terkena demam chicken pox, KakIna selalu suggestkan guna dari awal kena sebelum gelembung2 air tu pecah. Sapu selalu sampai betul2 sihat, InsyaAllah tak sempat chicken pox meninggalkan kesan di badan kita.

Krim Herbal Blend mengandungi Sage Leaf yang membantu merawat masalah jangkitan kulit, dan daun Yarrow membantu menyembuhkan luka.

Krim Herbal Blend ni hanya menggunakan daun2 herba yang terbaik. Sebab tu ia menjadi pilihan ramai tanpa was2 lagi. Satu rumah Satu Krim Herbal Blend Shaklee 🙂

Untuk buat belian sendiri krim ini, anda boleh beli di sini. Isi nama, alamat dan no tel anda. Sebarang masalah, boleh hubungi KakIna melalui WhatsApp.

Nak tahu lebih lanjut tentang Krim Herbal Blend atau suppliment lain, boleh WhatsApp atau Email KakIna. Kawan-kawan juga boleh lihat di Facebook Page kami di Kedai Vitamin Tanjung Agas Muar ataupun di Instagram kami di vitamin.sihat_bymaisihat 😃

sid320

Untuk Info & Order:
Norzarina Khalid
019-265 9140 (SMS/Whatsapp/Telegram)
(SID 1150656)
norzarina.khalid@gmail.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *