MaiSihat: Atasi Kulit Kusam Dengan Vitamin C Shaklee

Assalamualaikum, Semua orang inginkan kulit sihat, kulit cantik, kulit gebu, betul ke BETUL? Senang je tips nak atasi masalah kulit kusam. Bila badan kita CUKUP NUTRISI, insyaAllah kulit kita akan SIHAT dan CANTIK. 😊 Hari ini KakIna nak share testimoni adik ipar kawan KakIna. Adik ni baru berusia 13 tahun.…

Continue reading

Shaklee Selamat, Berkesan dan Semulajadi

Assalamualaikum, Hari ni dapat feedback daripada customer KakIna yang beli Vita C bulan 6 aritu. Dah bermacam2 produk yang die pakai, tapi tak berkesan. Pernah minum produk lain, kesannya cepat tapi macam menakutkan plak. Dia tetap suka dengan Vita C Shaklee, walaupun ambil masa tapi tak lah lambat sangat nak…

Continue reading

Bahaya Kekurangan Vitamin C Dalam Badan

Assalamualaikum wbt.. 🙂 Kawan2 tahu tak ‘BAHAYA’ kalau badan kita kekurangan VITAMIN C. Kalau badan kita kekurangan Vitamin C, ia boleh menyebabkan kulit kering, bersisik, kasar dan jerawat. Selain itu, badan kita akan cepat letih, lesu. Bengkak gusi, gusi berdarah, mudah terkena ulcer. Imuniti badan pun merosot, mudah demam dan…

Continue reading