Testimoni Ostematrix Untuk Badan Lenguh

Assalamualaikum, KakIna nak kongsikan testimoni salah seorang ahli team MSE yang sakit-sakit badan time travel. Apa die buat? Jom kite tengok!   “Suka suka Ostematrix! Saya ni memang cepat sakit-sakit badan, sengal-sengal lah especially if berjalan jauh or shopping, hehe If tak makan Oste, sakit tu sampai ke esok lusa…

Continue reading

MaiSihat: Keperluan Kalsium Untuk Tulang Yang Sihat

Assalamualaikum, Salam Ceria Semua ☺️☺️ Tulang adalah struktur penting dalam tubuh kita. Ia membina kerangka tubuh, menyokong berat badan, melindungi organ-organ utama seperti paru-paru, jantung, hati dan buah pinggang. 99% kalsium berada pada tulang dan gigi. Disebabkan itu, kita seharusnya sentiasa menjaga kesihatan tulang sebaik-baiknya. Tahukah anda keperluan kalsium harian…

Continue reading