PROMOSI VIVIX DISEMBER 2017

Assalamualaikum, Promosi untuk penutup hujung tahun 2017 dimeriahkan dengan VIVIX! Ya tak tipu. Jom kita tengok apa yang ada pada PROMOSI VIVIX DISEMBER 2017 kali ini. 😊 Ramai yang ternanti-nantikan promosi Vivix sebab harga yang kita dapat jauhhh lebih murah. Kali ini Shaklee menawarkan 2 promosi Vivix iaitu BELI 6…

Continue reading

Testimoni Ostematrix Untuk Badan Lenguh

Assalamualaikum, KakIna nak kongsikan testimoni salah seorang ahli team MSE yang sakit-sakit badan time travel. Apa die buat? Jom kite tengok!   “Suka suka Ostematrix! Saya ni memang cepat sakit-sakit badan, sengal-sengal lah especially if berjalan jauh or shopping, hehe If tak makan Oste, sakit tu sampai ke esok lusa…

Continue reading