Set Berpantang Shaklee: Ibu Bertenaga Baby Tak Meragam

Assalamualaikum, Salam Untuk Semua ☺️☺️

Hari ini nak kongsi testimoni dari Puan Liena yang berpantang dengan set berpantang Shaklee. Sempat dia buat experiment semasa berpantang hehee experiment ape? Jom!

“Saya czer..luka cepat baik makan vit c, jiwa tenang makan b complex, buang air lancar makan oste”

“Sepanjang na makan vitalea, vitamin c & b complex, malam na makan oste dan omega..memang na bertenaga dan baby lak tak banyak ragam, buang air pun lawas jadi na anggap tu biasa je..jd na pun try stop makan semua tu selama 3 hari..”

APA TERJADI SELAMA 3 HARI?? 

“Selama 3 hari tu…baby na kerap nangis n tidur pun tak berapa lena..kalau nangis pulak jeritnya masyaAllah…na pulak jadi sembelit…so na rasa apa yang na makan setiap hari mempengaruhi baby na..”

“Sekarang ni bila da sambung makan semua tu baby pun tak banyak ragam n tidur lena waktu malam..”

Alhamdulillah, alahai baby pun pandai nak susu ‘bervitamin’ hehee ingat ye mak2 sekalian 😅😅

Sebenarnya ambil set basic berpantang pun dah cukup untuk bertenaga dan baby pun suka. Apa set basic berpantang tu? Jom!

☘️ Vitalea – Multivitamin yang mengandungi iron membantu memberi ibu bertenaga, membekalkan darah yang cukup untuk ibu selepas kehilangan banyak darah semasa proses bersalin.

☘️ Sustained Release Vita C – Menguatkan antibodi badan ibu dan baby (melalui susu ibu), memberi kulit yang cantik

☘️ B Complex – Memberi tenaga kepada ibu, menenangkan ibu dari stress

☘️ Ostematrix – Mengelakkan dari sembelit, menguatkan tulang gigi ibu dan menguatkan tulang baby (melalui susu ibu)

☘️ Alfalfa – Raja segala tumbuhan untuk menguatkan rahim ibu, membantu membanyakkan susu ibu

Nak tahu lebih tentang Set Berpantang Shaklee, boleh hubungi kami. Kawan2 juga boleh lihat lebih info dan testimoni di Facebook Page kami Kedai Vitamin Simpang Ampat Penang ataupun di instagram kami sihat.cergas_bymaisihat 😃😃

sid320

Untuk Info & Order:
Norzarina Khalid
019-265 9140 (SMS/Whatsapp/Telegram)
(SID 1150656)
norzarina.khalid@gmail.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *