Promosi Hebat Shaklee APRIL 2015!

Bismillah..

Assalamualaikum w.b.t. dan salam sejahtera kawan2 semua.

Alhamdulillah seminggu dah berlalu dalam bulan April. Cepat je terasa kan. Tahun berubah tahun, bulan berubah bulan, PROMOSI pun berubah PROMOSI hee..Dulu Shaklee perkenalkan satu produk promosi setiap bulan, tapi sekarang dah tak main satu2..Shaklee bagi 5 produk terus untuk PROMOSI bulan ini! Best ke BEST?hehe =)

Promosi untuk bulan April 2015 kali ini lebih kepada ‘Bulan Kurus’ hehee Nape ‘Bulan Kurus’? Iyala tak lama lagi nak puasa, nak raya dah kan..masing2 nak fit2 masa raya kan hee OK pastikan jangan terlepas peluang PROMOSI bulan ini!

promo2apr15 promo3apr15

 

GLA COMPLEX:

GLA Complex Shaklee merupakan kombinasi minyak borage yang mengandungi asid gamma linolenik (GLA) dan asid linolenik (LA) dengan minyak bunga matahari dan vitamin E.

Setiap kapsul mengandungi lebih 300mg GLA yang mana ianya sumber terbaik Omega 6 dalam pemulihan kesihatan sendi, imuniti dan kulit yang sihat dan membran mukus.

LECITHIN:

1. Lecithin bertindak sebagai “pembersih” salur darah

2. Lecithin menghalang obesiti serta mempercepatkan pembakaran lemak

3. Lecithin mengaktifkan metabolisma sel

4. Lecithin menghalang tekanan darah tinggi & galakkan peredaran darah

5. Lecithin membantu meringankan sembelit

promo1apr15

 

DTX COMPLEX:

1. Campuran proprietari di ekstrak daripada gabungan ekstrak biji benih pokok susu tisel – menyokong keupayaan badan menghasilkan protein bagi membantu menjana semula sel-sel hati.

2. Diekstrak daripada schizandra, ekstrak dendalion, cendawan reishi – herba yang kaya dengan anti-oksida.

3. Kunyit dan articok – herba yang membantu mengekalkan aliran hempedu.

4. Tiada perasa tiruan, pemanis, warna-warna, atau bahan pengawet tambahan.

VITALEA FOR KIDS:

Membekalkan 19 vitamin dan mineral yang sangat diperlukan untuk tumbesaran kanak2.

CHINCH CHOCOLATE / CAFE LATTE

  • Memberikan khasiat seperti satu hidangan tetapi dengan rasa santapan manis
  • Mengandungi Cinch Pro iaitu suatu campuran protin eksklusif diperkaya dengan asid amino leusina
  • Diperkaya dengan Leucine™ untuk memelihara otot
  • Terdapat 24 gram protin dalam setiap sajian
  • Mempunyai kandungan serat yang tinggi iaitu 6 gram dalam setiap sajian
  • Nilai glisemia yang rendah untuk mengekalkan paras gula dalam darah yang normal dan mengekalkan tenaga
  • Memberi 35% atau lebih Nilai Harian (Daily Value) bagi 21 vitamin dan mineral yang penting
  • Tiada perisa, pewarna atau pemanis buatan
  • Soya bukan GMO

Haa..Best kan PROMOSI bulan ini! Jangan lupa dapatkan dengan segera. Fast ACTION, Fast RESULT! ^_^

Jom kongsi dengan ahli keluarga, sanak saudara, kawan-kawan, untuk dapatkan yang terbaik untuk hari ini. Kita hanya mampu berusaha yang terbaik untuk diri dan keluarga kita, namun Dia yang menetukan segalanya. InsyaAllah.^_^

Boleh dapatkan khidmat nasihat percuma untuk kesihatan yang lebih sihat dengan membeli dari kami di Maisihat.

sid320

Untuk Info & Order:
Norzarina Khalid
019-265 9140 (SMS/Whatsapp/Wechat)
(SID 1150656)
norzarina.khalid@gmail.com

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *