ESP Bantu Lembabkan Kulit Muka

Assalamualaikum, Salam Untuk Semua ☺️ ESP bantu lembabkan kulit muka? Iye ke? Haa meh KakIna nak share macam mana fungsi ESP dengan kulit kite. 😉 Energizing Soy Protein – Susu soya yang berprotein terbaik kerana dihasilkan daripada soya non-gmo yang dikawal rapi oleh pihak Shaklee dari proses penanamannya sehingga sampai…

Continue reading

Krim Herbal Blend Untuk Baby

Assalamualaikum, Salam Untuk Semua 🙂 Tengah buat ape tu? Hari ni KakIna nak share testimoni tentang krim herbal blend untuk baby. Ramai ibu2 yang tanya sesuai ke krim herbal blend ni untuk baby. InsyaAllah sesuai sebab krim ni takde bahan kimia yang merbahaya, takde steroid, tak memedihkan. Krim ni rasa…

Continue reading

Ikhtiar Glaukoma Dengan Vivix

Assalamualaikum, DULU BOTAK LICIN BOLEH BUAT CERMIN. KINI TIDAK LAGI. EWAH. Dulu, boleh kira dengan jari, ada berapa helai rambut putih (uban) ayah. Rambut hitam toksah cerita, yilek kot. Ya la, botak licin berkilat boleh buat cermin kot! (sori ayah TERmengata depan2 😜) Bulan Oktober 2016, ayah di-diagnosed glaucoma. Haru…

Continue reading

Sijil Halal Shaklee 2017

Assalamualaikum. Ada customer yang bertanya, Shaklee ni HALAL ke tak? Dekat sini saya kongsikan sijil halal Shaklee untuk tahun 2017. 😊 Islamic Services of America (ISA) tersenarai sebagai salah satu Badan Islam yang diiktiraf oleh JAKIM.  Alhamdulillah, Shaklee ialah produk yang HALAL. Kalau tak halal, saya pun tak makan. 😄…

Continue reading