Kenali Jenis Pening Kepala Anda

Assalamualaikum, Hari ini KakIna nak share tentang jenis-jenis pening kepala. Bila kita kerap sangat pening kepala, kita kena tahu jenis pening kepala yang mana kita selalu kena. Adakah migrain, adakah pening biasa, adakah sebab stress? Haa banyak jenis pening kepala ni. Ramai orang selalu sakit kepala, tapi tak ramai yang…

Continue reading

Amalan-Amalan Untuk Ibu Hamil

Assalamualaikum, Hari ini KakIna nak share tentang amalan-amalan untuk ibu hamil yang boleh kawan-kawan lakukan. Amalan-amalan untuk ibu hamil ini untuk kebaikan bersama, jangan terlalu taksub atau percaya yang bukan-bukan ye. Semuanya yang terbaik hanyalah dari Allah. 🙂 Sentiasa bertaubat dan beristighfar kepada Allah S.W.T “Hai orang-orang yang beriman, bertaubatlah…

Continue reading

Shaklee Selamat, Berkesan dan Semulajadi

Assalamualaikum, Hari ni dapat feedback daripada customer KakIna yang beli Vita C bulan 6 aritu. Dah bermacam2 produk yang die pakai, tapi tak berkesan. Pernah minum produk lain, kesannya cepat tapi macam menakutkan plak. Dia tetap suka dengan Vita C Shaklee, walaupun ambil masa tapi tak lah lambat sangat nak…

Continue reading

Cara-Cara Nak Beli Herbal Blend

Assalamualaikum, Ada 2 cara kawan2 boleh beli Krim Herbal Blend. Cara Pertama: 🌸 Kawan2 boleh WhatsApp KakIna dengan no 019-265 9140, ataupun email KakIna di norzarina.khalid@gmail.com   Cara Kedua: 🌸 Kawan2 boleh buat belian sendiri dengan klik gambar di bawah. Kawan2 akan di bawa ke laman web rasmi Shaklee. Kawan2…

Continue reading