MaiSihat: Testimoni Antibodi Anak Kuat Dengan Mealshake Dan Omega Guard

happy-children

“Sejak saya beri Aisy consume Meal Shakes dan Omega Guard, antibodi dia sangat kuat! Saya sangat suka!

Baru-baru ini saya selsema. Mak mana yang tak cium anak hari-hari, mesti tak miss kan. Tapi 2-3 hari saya perhatikan, dia sihat walafiat dan tak berjangkit. Alhamdulillah.

Selera makan pula jangan cakap lah,

‘Ma, nak makan nasik’

Dah pandai minta. Aisy baru 2 tahun 3 bulan.

Semoga anak mama sihat selalu.” – Puan Azura.

============================================

Info Produk:

Meal Shakes:

mealshakes

Kelebihan Meal Shakes:

  • Membekalkan 19 vitamin dan mineral yang perlu untuk tubuh badan.
  • Menambah selera makan anak.
  • Anak tidak mudah kerap jatuh sakit.
  • Membekalkan tenaga tambahan terutama bagi anak-anak yang aktif ataupun yang berpuasa.
  • Mengatasi masalah sembelit.
  • Kaya dengan kalsium, magnesium, vitamin dan protein untuk perkembangan tulang yang sihat.
  • Mudah diberi kepada anak-anak kerana boleh dibancuh dengan susu formula kerana rasa french vanilla dan teksturnya seperti susu tepung.
  • Rendah lemak dan glisemik jadi anak tidak akan jadi obesiti.
  • Sesuai untuk anak-anak yang obesiti kerana memberi rasa kenyang yang lama.
  • Merupakan makanan yang mengandungi kolina, kalsium dan protein di mana membantu anak-anak menjadi lebih bijak.

Omega Guard:

omega-guard

 

Kelebihan Omega Guard untuk kanak2:

  • Membantu dalam perkembangan otak bayi dan kanak-kanak. Susu ibu amat kaya dengan DHA (Omega 3). Oleh itu, banyak syarikat pengeluar susu yang menambahkan DHA dalam keluaran susu mereka.
  • Kajian menunjukkan bahawa kanak-kanak yang mendapat tambahan DHA dalam minuman susu mereka akan mengalami masalah hiperaktif (ADHD) yang kurang.
  • Memberi kesan positif dalam penyakit Asma
  • Memberi kesan positif dalam masalah kulit Eczema dan Atopic dermatitis.
  • Kanak-kanak yang kekurangan Omega 3 dalam pemakanan mereka mempunyai masalah tumbesaran otak.

Jom kita ikhtiar yang terbaik untuk anak-anak kita. Mencegah lebih baik dari merawat. Tapi kalau dah demam 3-4 hari, jangan tak pergi klinik pula ye. Check dengan doktor pun wajib juga. Suppliment hanya untuk mencegah, bukan merawat ye. 🙂

Anda juga boleh dapatkan khidmat nasihat percuma untuk kesihatan yang lebih sihat dengan membeli dari kami di MaiSihat. 🙂 🙂 🙂

sid320

Untuk Info & Order:
Norzarina Khalid
019-265 9140 (SMS/Whatsapp/Wechat)
(SID 1150656)
norzarina.khalid@gmail.com

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *