MaiSihat: Krim Herbal Blend Kesukaan Ramai

Assalamualaikum, Salam Untuk Semua 😊

Hari ini nak kongsi tentang Krim Herbal Blend kesukaan ramai. Terutamanya ibu2 yang ada anak kecil. Krim Herbal Blend ni sesuai untuk semua peringkat umur. Dari baby baru lahir hingga dewasa.

Kenapa krim ini jadi pilihan ramai?

πŸ„ Boleh digunakan oleh sesiapa pun

– Tak kira baby ke, kanak2 ke, dewasa ke, malah orang tua pun boleh. Krim mesra alam namanya hehee

πŸ„ Tidak memedihkan

– Krim ni tidak memedihkan, tapi mendinginkan. Bila rasa gatal merenyam, krim ni bantu mendinginkan rasa gatal tadi, buat kita rasa lebih selesa. Macam tu juga anak2 bila rasa gatal kena gigit nyamuk, dia akan ‘lupa’ rasa gatal tu.

πŸ„ Tidak melekit atau berminyak

– Best sangat sebab tak melekit dan berminyak. Bila sapu, dia meresap terus ke dalam kulit. Jangan risau sebab krim ni BEBAS dari bahan kimia yang merbahaya. Hanya diekstrak daripada herba semulajadi sahaja.

πŸ„ Membantu melembutkan kulit

– Selain sesuai untuk gatal2 dan ruam, krim ni juga membantu melembutkan kulit. Terutamanya bahgian lutut, siku serta tumit yang selalu pecah2, boleh sapu krim ni sebagai lotion harian untuk melembutkan balik bahagian yang pecah2.

πŸ„ Dijamin berkesan

– Banyak dapat feedback dari ibu bapa yang dah gunakan krim ni, diorang sangat puas hati. Sesuai untuk baby ruam, gatal2, sengal2, luka2 kecil, dan banyak lagi. Boleh je tanya ‘pakcik google’ hehee

πŸ„ Semestinya Halal

– Diiktiraf halal oleh Shaklee. Boleh digunakan tanpa ragu2. Selamat dan terbukti keberkesanannya.

Haa dah tahukan kenapa Krim Herbal Blend jadi pilihan ramai? Sebab tu KakIna cakap Krim Herbal Blend krim kesukaan ramai. Tiap2 bulan menjuarai carta stok Kedai Vitamin Simpang Ampat Penang, Alhamdulillah 😊

Nak tahu lebih tentang Krim Herbal BlendΒ boleh hubungi kami di WhatsApp atau Email. Kawan2 juga boleh lihat lebih info dan testimoni di Facebook Page kami Kedai Vitamin Simpang Ampat Penang ataupun di instagram kami di sihat.cergas_bymaisihat πŸ˜ƒπŸ˜ƒ

sid320

Untuk Info & Order:
Norzarina Khalid
019-265 9140 (SMS/Whatsapp/Telegram)
(SID 1150656)
norzarina.khalid@gmail.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *