MaiSihat: Kolesterol Degil Akhirnya Tewas!

Kolesterol Degil Akhirnya Tewas!

Hati anak mana yang tak gembira bila tengok kolesterol mak bertahun2 susah nak turun, tiba2 turun. Mak apatah lagi mestilah lagi gembira. 😊😊

Kolesterol ada yang jahat ada yang baik. Ada yang perlu, ada yang tak perlu dan WAJIB disingkirkan dari badan kita.

Perkongsian dari kawan kami Faezatul tentang kolesterol mak nya.

Processed with MOLDIV

Dari tahun 2011 mak Faezatul check bacaan kolesterolnya. Bagus tau cek kolesterol selalu sebab kolesterol lah punca segala penyakit terutamanya penyakit jantung.

Bacaan kolesterol mak Faezatul,

14/7/2011 – 8.8mmol/l
21/2/2014 – 7.6mmol/l
12/1/2017 – 7.71mmol/l

BacaannyaΒ masih tinggi dan degil sungguh tak nak turun2. Faezatul cadangkan OMEGA GUARD & PHYTOCOL ST (set kolestrol) kepada maknya.

Mak Faezatul cakap nak try Omega dulu. Lepas sebulan, tambah Herblax untuk masalah sembelit.

Hampir 5 bulan konsisten ambil Omega & Herblax, 30/5/2017 try check lagi bacaan kolesterol.

Dalam sejarah, result kolestrol turun menjadi 5.98 mmol/l πŸ˜„πŸ˜„

Haa jangan main2, mak Feazatul siap tanya “mesin ni rosak ka dik?” dekat staf farmasi. Staf tu pulak jawab “eh dak eh.. tak rosak pun mak cik..” πŸ˜‚πŸ˜‚

Alhamdulillah. Akhirnya, kolesterol degil akhirnya tewas. Semoga mak Faezatul sihat2 selalu dengan izinNya. 😊😊

Ada lagi yang nak turunkan kolesterol degil? Jangan biarkan kolesterol ‘membiak’ dalam badan kita. Sebab dia la punca segala penyakit nanti. Pasang perisai awal2 πŸ™…πŸ»πŸ™…πŸ»

Kawan2 boleh lihat “di sini” keunikan Omega Guard dan kenapa ianya SPECIAL sangat! 😊😊

Nak tahu lebih tentang Omega Guard atau Set Kolesterol Shaklee boleh hubungi kami di WhatsApp atau Email. Kawan2 juga boleh lihat lebih info dan testimoni di Facebook Page kami Kedai Vitamin Simpang Ampat Penang ataupunΒ di instagram kami di sihat.cergas_bymaisihat πŸ˜ƒπŸ˜ƒ

sid320

Untuk Info & Order:
Norzarina Khalid
019-265 9140 (SMS/Whatsapp/Telegram)
(SID 1150656)
norzarina.khalid@gmail.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *