Set Hamil Shaklee: Jerawat Teruk Semasa Hamil

Assalamualaikum,

Pernah dengar tak orang2 cakap yang hormon kita akan berubah bila mengandung? Ada yang selera makan naik, ada yang takde selera makan, ada yang jerawat naik banyak, ada yang badan panas sentiasa, dan macam2 lagi. Lain orang, lain ‘rasa’ nya. Hari ini nak kongsi dengan kawan2, perkongsian dari Rakan Shaklee kami yang hadapi masalah jerawat ketika hamil.

Gambar sebelah kiri : bulan 8/2016

Jerawat yang sangat kronik. Ya, bagi ruby kroniklah sebab sepanjang hidup tak pernah jerawat naik macam ni. Ruby ni jenis susah nak naik jerawat even period pun.

Pipi kiri kanan dengan jerawat bernanah & berdarah. Kat kawasan dagu pun sama. 😭

Allah, malu sangat nk keluar rumah. Apatah lagi nk COD Shaklee, memang minta husband je pergi hantarkan.

Nak tengok cermin lagilah tak dek mood. Dengan parut hitam sebab suka picit dan pegang2. Geram!

Sampai anak2 tanya, mak sakit ke? Kenapa muka jd mcm tu mak? Nanti abg bawak mak pergi klinik nak x?

Alahaii anak..soalan yang buat mak rasa down sangat. Macam ni rupanya perasaan orang yang ada masalah kulit. 😒

☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️

Gambar sebelah kanan : 8/1/2017

#shakleeEffect

Alhamdulillah, kulit dah makin ok. Dah boleh senyum lebar. Anak2 dan suami pun perasan perubahan demi perubahan. 😊

Ruby ambil Set Hamil Shaklee. Trimester kedua baru tambah Omega Guard.

Mungkin mengandung kali ke 4 ni, hormon tunggang terbalik πŸ™ˆ Jerawat naik dengan suburnya. Hahahaha. Pengalaman ngeri sungguh πŸ˜‚

– Puan Ruby ❀️
——————————-

Alhamdulillah, dengan izin Allah jua. 😍

Set Hamil Shaklee:

☘️ Vitalea – Multivitamin yang membantu mengelakkan masalah anemia (hb drop)

☘️ B Complex – Mengandungi asid folic membantu pembentukan bayi

☘️ SR Vita C – Menguatkan antibodi badan ibu dan mencantikkan kulit ibu

☘️ Ostematrix – Membantu pembentukan tulan dan gigi bayi. Ibu juga cukup kalsium.

☘️ ESP – Membantu memberi sumber protein yang cukup untuk ibu dan bayi.

Nak tahu lebih tentang Set Hamil Shaklee, boleh hubungi kami.Β Kawan2 juga boleh lihat lebih info dan testimoni di Facebook Page kami Kedai Vitamin Simpang Ampat Penang ataupun di instagram kami sihat.cergas_bymaisihat πŸ˜ƒπŸ˜ƒ

Agen Shaklee seluruh Malaysia di cari. Sesiapa berminat boleh pm saya 😊😊

sid320

Untuk Info & Order:
Norzarina Khalid
019-265 9140 (SMS/Whatsapp/Telegram)
(SID 1150656)
norzarina.khalid@gmail.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *