MaiSihat: 6 Sebab Kenapa Perlu Pilih Omega Guard Shaklee?

Assalamualaikum, Salam Untuk Semua ☺️

Bulan ini semua sibuk cerita minyak ikan, minyak omega, macam2 nama lagi laa. Dekat pasaran banyak je minyak ikan yang dijual.Β Tapi KakIna tetap pilih Omega Guard untuk KakIna sekeluarga. Kenapa degil sangat nak Omega Guard jugak?

Ok ni antara sebab2nya. 😊

image

🐠 Minyak Ikan Bergred Farmaseutikal.

Gred Farmaseutikal ni adalah jaminan KUALITI yang baik dan kesucian. Jadi kita akan dapat minyak ikan yang betul2 tulen dan diyakini selamat. Barulah dapat manfaat sebaiknya.

🐠 Penyulingan Molekul 3 Peringkat.

Tu diaa sampai 3 peringkat nak memastikan KETULENAN dan kepekatan yang tinggi. Selain itu untuk menyingkirkan logam berat dan pencemaran yang lain.

🐠 Berkepekatan Tinggi.

Mempunyai kandungan DHA dan EPA yang tinggi. Sebiji kapsul Omega Guard mengandungi EPA 182mg, DHA 120mg.

🐠 Mengandungi 7 Spektrum Penuh Asid Lemak Omega 3

Merupakan minyak ikan paling tulen di dunia kerana setiap kapsul mengandungi 7 spektrum penuh asid lemak omega 3 semulajadi, antaranya EPA, DHA, ALA dan lain-lain.

🐠 Bau Dan Rasa Kesan Hanyir Yang Minimum.

Sebab tu budak2 kecik diorang releks je boleh ‘pop’ je kat dalam mulut. Lepas tu nak lagi. Ingat gula2 ke huhuu

🐠 Diiktiraf Oleh Friends Of The Sea.

Haa sangat2 penting supaya tidak mengganggu kehidupan laut. Nak minyak ikan, tapi kehidupan ikan terganggu, tak bestlakan.

Inilah antara 6 sebab kenapa perlu pilih Omega Guard Shaklee. Bukan sebarang pilih. Pilih yang TERBAIK untuk keluarga. 😊

Nak tahu lebih tentang Omega Guard atau Set Kolesterol Shaklee boleh hubungi kami di WhatsApp atau Email. Kawan2 juga boleh lihat lebih info dan testimoni di Facebook Page kami Kedai Vitamin Simpang Ampat Penang ataupun di instagram kami di sihat.cergas_bymaisihat πŸ˜ƒπŸ˜ƒ

sid320

Untuk Info & Order:
Norzarina Khalid
019-265 9140 (SMS/Whatsapp/Telegram)
(SID 1150656)
norzarina.khalid@gmail.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *