Krim Herbal Blend Untuk Baby

Assalamualaikum, Salam Untuk Semua 🙂

Tengah buat ape tu? Hari ni KakIna nak share testimoni tentang krim herbal blend untuk baby. Ramai ibu2 yang tanya sesuai ke krim herbal blend ni untuk baby. InsyaAllah sesuai sebab krim ni takde bahan kimia yang merbahaya, takde steroid, tak memedihkan. Krim ni rasa sejuk2 nyaman je bila sapu dekat kulit. 🙂

“Semalam Iskandar tidur rumah nenek. Memang setiap kali kalau Iskandar tidur rumah nenek, kadang bila bangun lagi mesti ada kesan merah kena gigit nyamuk. Kalau tak nyamuk, mesti semut.

Tengok gambar ketiga Iskandar masa kena gigit nyamuk dan semut. Kesian sangat. Even kadang sebelum nak tidur, Anna dah bersihkan tempat tidur dia, tapi nanti bangun pagi tetap ada.

So Anna cuba Cream Herbal Blend Shaklee. Alhamdulillah kalau ada yang Anna tak perasan Iskandar kena gigit, Anna sapu Cream nie, 2 3 hari dah baik.

Tapi sekarang Anna bangun pagi aje, lepas mandikan Iskandar memang Anna tengok ada kena gigit nyamuk tak, kalau ada, Anna letak Cream, nnt terus kurang.

Tak raya lah Iskandar kalau tak kena gigit. Baru rasa balik kampung walaupun rumah Mama dengan Nenek dekat aje 😂😂😂”

– Anna Danisha

Mama Iskandar dah pilih krim terbaik untuk Iskandar, macam mana mama2 yang lain? 😉

Kawan2 boleh lihat di sini untuk info tentang Krim Herbal Blend Shaklee. Nak tahu lebih lanjut, boleh WhatsApp atau Email KakIna. Kawan2 boleh juga lihat di Facebook Page kami di Kedai Vitamin Simpang Ampat Penang ataupun di Instagram kami di sihat.cergas_bymaisihat 😃😃

Kawan2 boleh klik gambar di bawah untuk buat belian sendiri di laman web Shaklee. Shaklee akan poskan ke anda. 😊

 

sid320

Untuk Info & Order:
Norzarina Khalid
019-265 9140 (SMS/Whatsapp/Telegram)
(SID 1150656)
norzarina.khalid@gmail.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *