Keunikan Omega Guard Shaklee

omega-guardOmega Guard Shaklee merupakan suplemen minyak ikan yang terbaik di dunia. Ia merupakan suplemen yang 3 kali tumpat daripada ketumpatan hati minyak ikan. Antara keunikan Omega Guard Shaklee yang perlu kita ketahui:

1. Ianya dihasilkan menerusi kaedah teknologi terkini iaitu ultratulen bergred farmaseutikal. Maksudnya ia melalui proses penyulingan proprietari tiga molekul yang dapat memekatkan asid lemak Omega 3 paling tulen.

250742_206505086161853_480177696_n

2. Teknologi ini dapat menyingkirkan bahan2 berbahaya yang terdapat dalam ikan seperti plumbum, arsenik, merkuri,etc. Kebanyakan brand lain hanya menggunakan kaedah penyulingan tekanan tinggi untuk mengekstrak minyak ikan. Kaedah ini bukan hanya memusnahkan sesetengah nutrient malah tidak boleh menapis kandungan logam yg membahayakan kesihatan seperti plumbum,merkuri,etc .

Omega 1

Info tambahan yang dapat daripada pembacaan, tak semua pengeluar minyak ikan menggunakan penyulingan proprietari tiga molekul. Sebab penyulingan proprietari tiga molekul ni merupakan satu proses yang agak mahal. Shaklee sahaja yg melalui penyulingan 3x sebab nak berikan yang terbaik..^_^

3. Ianya TIDAK diekstrak dari minyak hati ikan kerana dihati mengandungi kandungan toksik yang tinggi.

images

4. Minyak ikan Shaklee diekstrak dari ikan laut dalam dan berair sejuk seperti sardin, mackerel, herring dan anchovies. Shaklee selalu menggunakan ikan2 yg tahap merkurinya terendah. Kajian menunjukkan bahawa ikan air laut sejuk mengandungi asid lemak tidak tepu yang sangat tinggi berbanding ikan lain.

omega guard

5. Lengkap dengan 7 jenis asid lemak Omega 3 yang perlu oleh badan iaitu DHA, EPA, HPA, ETA, SDA, DPA. Badan kita tak mampu menghasilkan asid lemak perlu ni untuk proses metabolisme,etc. Jadi kenalah dapatkan daripada sumber makanan dan suplemen.

omega

6. Satu sajian Omega Guard Shaklee (Recommended daily serving is 3 capsules) membekalkan 900mg asid lemak Omega 3 yang perlu ie EPA dan DHA. Berdasarkan jadual di bawah, kandungan EPA dan DHA di dalam Omega Guard Shaklee antara yang tertinggi berbanding jenama lain.

omega-guard-minyak-ikan-terbaik

Jom kongsi dengan ahli keluarga, sanak saudara, kawan-kawan, untuk dapatkan Omega Guard Shaklee hari ini. Kita hanya mampu berusaha yang terbaik untuk diri dan keluarga kita, namun Dia yang menetukan segalanya. InsyaAllah.^_^

Boleh dapatkan khidmat nasihat percuma untuk kesihatan yang lebih sihat dengan membeli dari kami di Maisihat.

sid320

Untuk Info & Order:
Norzarina Khalid
019-265 9140 (SMS/Whatsapp/Wechat)
(SID 1150656)
norzarina.khalid@gmail.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *