ESP Bantu Lembabkan Kulit Muka

Assalamualaikum, Salam Untuk Semua ☺️

ESP bantu lembabkan kulit muka? Iye ke? Haa meh KakIna nak share macam mana fungsi ESP dengan kulit kite. πŸ˜‰

Energizing Soy Protein – Susu soya yang berprotein terbaik kerana dihasilkan daripada soya non-gmo yang dikawal rapi oleh pihak Shaklee dari proses penanamannya sehingga sampai menjadi serbuk halus.

Bila sebut tentang protein, ape yang kita tahu tentang protein?

Protein membina tubuh kita, seperti batu bata yang membina rumah. Ia penting untuk pertumbuhan, penyelenggaraan, dan pembaikan tisu dalam badan termasuk kulit kita. Antara ‘tugas’ protein untuk membina kulit yang sihat ialah:

πŸ‘‰πŸΌ Menggalakkan penghasilan, pertumbuhan dan perkembangan sel-sel kulit yang sihat

πŸ‘‰πŸΌ Isoflavon, sebatian semula jadi yang terdapat dalam soya, dikaitkan dengan penampilan kulit yang lebih baik dengan mengikat reseptor estrogen di kulit

πŸ‘‰πŸΌ Membantu meningkatkan keanjalan kulit dan meningkatkan penghasilan kolagen

Sebab tu protein penting dalam diet harian kita. Tak cukup protein, kulit pun tak sihat. Dari situlah ESP bantu lembabkan kulit muka kita. Jadi, nak dapatkan protein yang terbaik, minumlah ESP. πŸ™‚

Jom kita tengok testimoni ESP bantu lembabkan kulit muka.

 

Haa best ke BEST? Jangan lambat2 nak cuba minum ESP. Rugiii πŸ˜‚

Nak tahu lebih tentang ESP Shaklee boleh hubungi kami di WhatsApp atau Email. Kawan2 juga boleh lihat lebih info dan testimoni di Facebook Page kami Kedai Vitamin Simpang Ampat Penang ataupun di instagram kami di sihat.cergas_bymaisihat πŸ˜ƒπŸ˜ƒ

sid320

Untuk Info & Order:
Norzarina Khalid
019-265 9140 (SMS/Whatsapp/Telegram)
(SID 1150656)
norzarina.khalid@gmail.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *