Krim Herbal Blend Untuk Ruam Bayi

Assalamualaikum, Pernah tak kawan-kawan dengar luahan seorang ibu tentang anaknya terkena ruam? Pernah tak kawan-kawan terlihat anak-anak kecil yang terkena ruam di muka, badan dan anak tu pun rasa tak selesa? Kita yang dewasa kalau gatal sikit pun rasa rimas, apalagi mereka yang kecil kan. Punca sebenar bayi mengalami ruam…

Continue reading

MaiSihat: Atasi Kulit Kusam Dengan Vitamin C Shaklee

Assalamualaikum, Semua orang inginkan kulit sihat, kulit cantik, kulit gebu, betul ke BETUL? Senang je tips nak atasi masalah kulit kusam. Bila badan kita CUKUP NUTRISI, insyaAllah kulit kita akan SIHAT dan CANTIK. 😊 Hari ini KakIna nak share testimoni adik ipar kawan KakIna. Adik ni baru berusia 13 tahun.…

Continue reading

Testimoni Ostematrix Untuk Badan Lenguh

Assalamualaikum, KakIna nak kongsikan testimoni salah seorang ahli team MSE yang sakit-sakit badan time travel. Apa die buat? Jom kite tengok!   “Suka suka Ostematrix! Saya ni memang cepat sakit-sakit badan, sengal-sengal lah especially if berjalan jauh or shopping, hehe If tak makan Oste, sakit tu sampai ke esok lusa…

Continue reading

MaiSihat: Kolesterol Degil Akhirnya Tewas!

Kolesterol Degil Akhirnya Tewas! Hati anak mana yang tak gembira bila tengok kolesterol mak bertahun2 susah nak turun, tiba2 turun. Mak apatah lagi mestilah lagi gembira. 😊😊 Kolesterol ada yang jahat ada yang baik. Ada yang perlu, ada yang tak perlu dan WAJIB disingkirkan dari badan kita. Perkongsian dari kawan…

Continue reading