Testimoni Ostematrix Untuk Badan Lenguh

Assalamualaikum, KakIna nak kongsikan testimoni salah seorang ahli team MSE yang sakit-sakit badan time travel. Apa die buat? Jom kite tengok!   “Suka suka Ostematrix! Saya ni memang cepat sakit-sakit badan, sengal-sengal lah especially if berjalan jauh or shopping, hehe If tak makan Oste, sakit tu sampai ke esok lusa…

Continue reading

MaiSihat: Kolesterol Degil Akhirnya Tewas!

Kolesterol Degil Akhirnya Tewas! Hati anak mana yang tak gembira bila tengok kolesterol mak bertahun2 susah nak turun, tiba2 turun. Mak apatah lagi mestilah lagi gembira. 😊😊 Kolesterol ada yang jahat ada yang baik. Ada yang perlu, ada yang tak perlu dan WAJIB disingkirkan dari badan kita. Perkongsian dari kawan…

Continue reading

ESP Bantu Memberi Tenaga Kepada Ibu

Assalamualaikum, Hari ini nak kongsi dengan kawan2 usaha seorang anak kepada ibunya yang terlantar sakit sebab strok. Allahu. Hanya ALLAH yang tahu perasaannya. DISEMBER 2016: – Ibunya diserang strok (bahagian kiri) dan mengalami pendarahan yg teruk di otak – Doktor kata jangan mengharap lebih kerana pendarahan tu teruk – Hanya terlantar sahaja…

Continue reading

Set Berpantang Shaklee: Ibu Bertenaga Baby Tak Meragam

Assalamualaikum, Salam Untuk Semua ☺️☺️ Hari ini nak kongsi testimoni dari Puan Liena yang berpantang dengan set berpantang Shaklee. Sempat dia buat experiment semasa berpantang hehee experiment ape? Jom! “Saya czer..luka cepat baik makan vit c, jiwa tenang makan b complex, buang air lancar makan oste” “Sepanjang na makan vitalea,…

Continue reading