Testimoni Set Menyusu Shaklee

Assalamualaikum, Hari ini Kak Ina nak sharekan sikit tentang testimoni Set Menyusu Shaklee. Ada seorang ibu ni rajin buat experimen apa kesan bila dia ambil suppliment dengan tidak ambil suppliment. Resultnye? Jom kita ikuti kisah beliau! ☺️ “Just nak share eksperimen saya selama sebulan untuk menambah susu badan. Ini apa…

Continue reading

ESP Bantu Lembabkan Kulit Muka

Assalamualaikum, Salam Untuk Semua ☺️ ESP bantu lembabkan kulit muka? Iye ke? Haa meh KakIna nak share macam mana fungsi ESP dengan kulit kite. 😉 Energizing Soy Protein – Susu soya yang berprotein terbaik kerana dihasilkan daripada soya non-gmo yang dikawal rapi oleh pihak Shaklee dari proses penanamannya sehingga sampai…

Continue reading

ESP Bantu Memberi Tenaga Kepada Ibu

Assalamualaikum, Hari ini nak kongsi dengan kawan2 usaha seorang anak kepada ibunya yang terlantar sakit sebab strok. Allahu. Hanya ALLAH yang tahu perasaannya. DISEMBER 2016: – Ibunya diserang strok (bahagian kiri) dan mengalami pendarahan yg teruk di otak – Doktor kata jangan mengharap lebih kerana pendarahan tu teruk – Hanya terlantar sahaja…

Continue reading

Set Hamil Shaklee: Bertenaga Semasa Hamil

Assalamualaikum, Hari ini nak kongsi pengalaman Puan Syida semasa mengamalkan Set Hamil Shaklee ketika mengandungkan anak pertama beliau. 😊 Bestnya produk Shaklee ni, Syida jarang cramp kaki. Kurang dari 5 kali mungkin, sebab makan Ostematrix bola ingat je kan. Bila makan Ostematrix, tiada gusi berdarah bila gosok gigi. Bacaan HB syida…

Continue reading