Testimoni Ostematrix Untuk Badan Lenguh

Assalamualaikum, KakIna nak kongsikan testimoni salah seorang ahli team MSE yang sakit-sakit badan time travel. Apa die buat? Jom kite tengok!   “Suka suka Ostematrix! Saya ni memang cepat sakit-sakit badan, sengal-sengal lah especially if berjalan jauh or shopping, hehe If tak makan Oste, sakit tu sampai ke esok lusa…

Continue reading

Testimoni Ostematrix Untuk Sakit Pinggang

Assalamualaikum, Sejak kebelakangan ni, selalu terdengar berita orang sakit pinggang, orang sakit kaki. Tahu tak kawan2, risiko Osteoporosis dikalangan wanita lebih kerap berlaku berbanding lelaki. Sebab tu wanita perlu menjaga tulangnya lebih sedikit berbanding lelaki. Dianggarkan sebanyak 99% kalsium dalam badan disimpan dalam tulang. Apabila kalsium yang diambil setiap hari…

Continue reading

Testimoni Set Menyusu Shaklee

Assalamualaikum, Hari ini Kak Ina nak sharekan sikit tentang testimoni Set Menyusu Shaklee. Ada seorang ibu ni rajin buat experimen apa kesan bila dia ambil suppliment dengan tidak ambil suppliment. Resultnye? Jom kita ikuti kisah beliau! ☺️ “Just nak share eksperimen saya selama sebulan untuk menambah susu badan. Ini apa…

Continue reading

Kenali Jenis Pening Kepala Anda

Assalamualaikum, Hari ini KakIna nak share tentang jenis-jenis pening kepala. Bila kita kerap sangat pening kepala, kita kena tahu jenis pening kepala yang mana kita selalu kena. Adakah migrain, adakah pening biasa, adakah sebab stress? Haa banyak jenis pening kepala ni. Ramai orang selalu sakit kepala, tapi tak ramai yang…

Continue reading