Testimoni Set Menyusu Shaklee

Assalamualaikum, Hari ini Kak Ina nak sharekan sikit tentang testimoni Set Menyusu Shaklee. Ada seorang ibu ni rajin buat experimen apa kesan bila dia ambil suppliment dengan tidak ambil suppliment. Resultnye? Jom kita ikuti kisah beliau! ☺️ “Just nak share eksperimen saya selama sebulan untuk menambah susu badan. Ini apa…

Continue reading

Kenali Jenis Pening Kepala Anda

Assalamualaikum, Hari ini KakIna nak share tentang jenis-jenis pening kepala. Bila kita kerap sangat pening kepala, kita kena tahu jenis pening kepala yang mana kita selalu kena. Adakah migrain, adakah pening biasa, adakah sebab stress? Haa banyak jenis pening kepala ni. Ramai orang selalu sakit kepala, tapi tak ramai yang…

Continue reading

Amalan-Amalan Untuk Ibu Hamil

Assalamualaikum, Hari ini KakIna nak share tentang amalan-amalan untuk ibu hamil yang boleh kawan-kawan lakukan. Amalan-amalan untuk ibu hamil ini untuk kebaikan bersama, jangan terlalu taksub atau percaya yang bukan-bukan ye. Semuanya yang terbaik hanyalah dari Allah. 🙂 Sentiasa bertaubat dan beristighfar kepada Allah S.W.T “Hai orang-orang yang beriman, bertaubatlah…

Continue reading

Shaklee Selamat, Berkesan dan Semulajadi

Assalamualaikum, Hari ni dapat feedback daripada customer KakIna yang beli Vita C bulan 6 aritu. Dah bermacam2 produk yang die pakai, tapi tak berkesan. Pernah minum produk lain, kesannya cepat tapi macam menakutkan plak. Dia tetap suka dengan Vita C Shaklee, walaupun ambil masa tapi tak lah lambat sangat nak…

Continue reading