6 Sebab Kenapa Perlu Pilih Omega Guard Shaklee

Sekarang ni banyak sangat produk minyak ikan yang keluar di pasaran. Sampaikan kita tak tahu mana satu yang betul-betul mengandungi minyak ikan BUKAN lemak ikan. Setiap satu daripadanya juga mempunyai kualiti dan harga yang berbeza.

Kali ini, Kak Ina nak kongsikan 6 sebab kenapa perlu pilih Omega Guard Shaklee sebagai suppliment minyak ikan kita sekeluarga.

 6 Sebab Kenapa Perlu Pilih Omega Guard Shaklee:

1. Penyulingan Molekul 3 Peringkat untuk mendapatkan ketulenan dan kepekatan yang berkualiti. Proses properitari ini memekatkan Omega 3 dan menyingkirkan komponen berbahaya seperti raksa, plumbum, arsenik, kadmium, dioxins dan lain-lain bahan tercemar.

2. Minyak ikan yang mempunyai gred Farmaseutikal.

3. Mempunyai DHA dan EPA yang tinggi. 1 sajian memberikan 990mg Omega 3.

4. Mengandungi 7 spektrum lengkap asid lemak Omega 3 tulen.

5. Bau dan rasa hanyir yang minimum.

6. Diiktiraf oleh Friend of The Sea. Ianya untuk memastikan bekalan minyak ikan berkualiti berterusan tanpa menjejaskan alam sekitar.

Setiap sajian Omega Guard Shaklee mengandungi lebih daripada 85% Omega 3 berbanding jenama lain yang hanya mengandungi 40%-60% sahaja Omega 3. Selain dari itu lemak ikan. Jadi pastikan buat pilihan yang tepat. Pilih Omega 3, bukan lemak ikan.

Boleh WhatsApp KakIna di 019-265 9140 atau boleh juga lihat di Facebook Page: Kedai Vitamin Tanjung Agas Muar ataupun di Instagram: vitamin.sihat_bymaisihat 🙂

Untuk Info & Order:
Norzarina Khalid
019-265 9140 (SMS/Whatsapp/Telegram)
(SID 1150656)
norzarina.khalid@gmail.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *