Apa Itu Polyphenols?

Assalamualaikum, Bulan ni semua orang duk cita pasal Polyphenols. Kawan2 tahu tak apa itu Polyphenols? Jom KakIna share apa itu Polyphenols. Polyphenols atau dalam ejaan Melayunye polifenol, ia adalah kumpulan fitokimia yang terdiri daripada sebatian tanaman yang mengandungi khasiat antioksidan yang kuat dan sel anti penuaan yang semula jadi. Bila…

Continue reading

PROMOSI VIVIX DISEMBER 2017

Assalamualaikum, Promosi untuk penutup hujung tahun 2017 dimeriahkan dengan VIVIX! Ya tak tipu. Jom kita tengok apa yang ada pada PROMOSI VIVIX DISEMBER 2017 kali ini. 😊 Ramai yang ternanti-nantikan promosi Vivix sebab harga yang kita dapat jauhhh lebih murah. Kali ini Shaklee menawarkan 2 promosi Vivix iaitu BELI 6…

Continue reading

MaiSihat: Atasi Kulit Kusam Dengan Vitamin C Shaklee

Assalamualaikum, Semua orang inginkan kulit sihat, kulit cantik, kulit gebu, betul ke BETUL? Senang je tips nak atasi masalah kulit kusam. Bila badan kita CUKUP NUTRISI, insyaAllah kulit kita akan SIHAT dan CANTIK. 😊 Hari ini KakIna nak share testimoni adik ipar kawan KakIna. Adik ni baru berusia 13 tahun.…

Continue reading

Testimoni Ostematrix Untuk Badan Lenguh

Assalamualaikum, KakIna nak kongsikan testimoni salah seorang ahli team MSE yang sakit-sakit badan time travel. Apa die buat? Jom kite tengok!   “Suka suka Ostematrix! Saya ni memang cepat sakit-sakit badan, sengal-sengal lah especially if berjalan jauh or shopping, hehe If tak makan Oste, sakit tu sampai ke esok lusa…

Continue reading